Drottninggatan 13, IV SE-252 21 Helsingborg, Sweden
+46-42-13 60 03
Här är vi!
Advokatsekreterare
Arbetar med företagets administration, ekonomi- och kamrerstjänster och är den första person som ni kommer att möta.
Sök jobb hos oss!

Vi är ett expansivt företag. Det är däremot sällan vi aktivt söker nya medarbetare – vi får ganska många spontanansökningar.

Om Du söker till oss ska Du tänka på, att vi vill ha dels ett personligt brev från Dig med kompletterande CV och gärna betyg, dels vilken tjänst som Du söker.

Vi vill ha Din ansökan skickad till oss via denna hemsida – använd rutan till höger.

Tjänster

Du vet Din roll, men vill utvecklas och se nya utmaningar. Du vill arbeta i en expansiv miljö med ett modernt och liberalt tänk där arbetsplatsen erbjuder högt till tak.

Vi utgår från att Du är villig att arbeta i team och är drivande i denna roll. Vi värdesätter lojalitet mot Dina klienter, kollegor och företaget.

Har Du tingsmeritering och tror Dig vilja arbeta för klienters bästa och
har, inte bara en hög juridisk kompetens utan, social kompetens, är noggrann, vill ha en trevlig arbetsplats och tillsammans verka i team med fokus på företaget – då ska Du söka Dig till oss på Advokatfirman Schumacher.

Är Du inte tingsmeriterad, men har motsvarande erfarenhet eller liknande och i övrigt samma inställning som ovan, är Du lika välkommen till oss. Vi utgår från att Du kan hantera att arbeta samtidigt med ”många bollar i luften” och är villig att arbeta under viss press.

Som paralegal kommer Du att arbeta med diverse olika juridiska frågor, utredningar, förberedelser och liknande, men även arbetsuppgifter av ren administrativ natur.

Förmodligen har Du en jur. kand.-utbildning eller liknande i bakgrunden. Du är som person noggrann, serviceinriktad, hjälpsam och drivande.

På Advokatfirman har vi valt att ha den rena kamrer-tjänsten externt. För att däremot kunna upprätthålla en hög servicenivå gentemot klienter och underlätta för anställda juristers arbete, behövs en kameral enhet. En person med denna tjänst är definitivt serviceinriktad, intresserad av människor, har en självkännedom med en social kompetens och kan därmed handskas med människor av vitt skilda slag.

Vi sköter faktureringen och uppföljning av denna lokalt. Kontakter med myndigheter, externa ekonomen och banker sker dagligen.

Din utbildning är förmodligen antingen inom ekonomi eller
paralegal-alternativt advokatsekreterarutbildning.

Har Du funderat på hur det skulle vara att arbeta på advokatbyrå? Går Du på juristlinjen och har gjort åtminstone sex terminer, är Du varmt välkommen att söka till oss som sommarnotarie.

Går Du annan juridisk (t.ex. advokatsekreterarutbildning och paralegalutbildning) eller ekonomisk utbildning är Du likaså välkommen att söka till oss som praktikant.

Skicka oss Din ansökan och Ditt CV!

Ladda upp Dina handlingar:

ADVOKATFIRMAN
Schumacher & Co
Attorneys-at-law – Avocats -Rechtsanwälte
SKICKA OSS ETT MEDDELANDE